Book a Room

Bine aţi venit la Solana Hotel & Spa, un hotel contemporan situat în centrul localităţii Mellieha, un sat tipic maltez şi mediteranean!

Acest hotel modern de 4 stele este ideal pentru turiştii care îşi doresc să găsească totul într-un singur loc: confort, lux, plaje superbe în apropiere, activităţi sportive, precum şi posibilitatea de a cunoaşte modul tradiţional de viaţă dintr-un sat maltez şi de a savura preparate culinare delicioase. 

Hotelul are 100 de camere (dintre care unele pot fi închiriate în sistem de self-catering), incluzând camerele fără balcon, care dau spre curtea interioară (denumite camere Economy sau Promoţionale), camerele Standard, studiourile Deluxe şi apartamentele Deluxe cu un dormitor. Majoritatea sunt dotate cu balcon sau terasă şi pot găzdui până la patru persoane, unele dintre ele având o capacitate maximă de şase persoane.

Camerele sunt decorate într-un stil contemporan şi oferă facilităţi excelente, printre care amintim baia proprie, paturile duble sau twin, încălzirea şi aerul condiţionat care pot fi reglate în mod individual, televiziunea prin satelit, aparatele de preparat ceaiul şi cafeaua, baia cu cabină de duş din sticlă, un frigo-bar, uscătorul de păr şi telefonul cu linie directă. În plus, studiourile şi apartamentele cu o cameră sunt dotate cu o bucătărioară şi facilităţi pentru servit masa. De asemenea, o conexiune Wi-FI gratuită este disponibilă non-stop în holul hotelului.

Toată lumea ştie că mâncarea gustoasă este ingredientul de bază al unei vacanţe reuşite, iar la hotelul Solana găsiţi câteva localuri de top: două restaurante, o terasă pe acoperiş (deschisă doar câteva luni pe an) şi o cafenea. Fiecare dintre acestea servesc preparate internaţionale delicioase, precum şi specialităţi locale:

  • Café Puccini, cafeneaua situată la parter, este locul ideal pentru un prânz rapid de afaceri sau pentru o întâlnire cu prietenii. Aici se servesc gustări calde şi reci, precum şi o varietate grozavă de băuturi.
  • Restaurantul Bellini, situat la demisol, este principalul local al hotelului. Acesta serveşte, într-un decor elegant, micul-dejun şi cina (cu o tematică diferită în fiecare zi), cărora li se adaugă o selecţie excelentă de vinuri locale şi internaţionale.
  • Restaurantul Tosca, situat la parter, este specializat în bucătăria mediteraneană şi italienească. În meniul variat găsiţi o gamă largă de paste, pizza şi preparate la grătar.
  • Pe Terasa Vista De Mar, situată pe acoperişul hotelului şi beneficiind de o privelişte spectaculoasă, se poate lua prânzul pe timpul lunilor de vară. Terasa oferă o selecţie de pizza, paste şi salate, precum şi băuturi calde şi reci. În perioada iunie-septembrie, aici se organizează petreceri barbecue.


Solana Hotel & Spa vă oferă de asemenea numeroase posibilităţi de distracţie. Printre acestea se numără piscina de pe acoperişul hotelului, terasa panoramică, sala de sport şi o piscină interioară de mari dimensiuni. Spa-ul Harmonique, cu servicii complete, reprezintă o altă atracţie. Aici veţi găsi o gamă fantastică de echipamente, un jacuzzi, săli de tratament, precum şi un spaţiu de relaxare şi o grădină.

Pe durata sejurului veţi avea, evident, acces la toate atracţiile din arhipelagul maltez, care este, pe bună dreptate, una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă din Marea Mediterană. Renumite pentru peisajele care îţi taie răsuflarea şi pentru istoria îndelungată, insulele malteze au nenumărate lucruri de oferit turiştilor dornici să le exploreze.

În plus, cazându-vă la Solana, vă veţi petrece sejurul în pitorescul sătuc Mellieha, un adevărat magnet pentru vizitatorii de toate vârstele, fiindcă se ridică la înălţimea celor mai diverse exigenţe. Satul este situat pe culmea unui deal care domină cea mai mare plajă cu nisip de pe insulă - o privelişte cu adevărat spectaculoasă - precum şi canalul dintre insulele Malta, Comino şi Gozo, cu o lungime de patru kilometri. Satul şi împrejurimile sale sunt ideale pentru activităţi pe tot parcursul anului, printre care se numără plimbările pe jos sau pe bicicletă, drumeţiile, călăritul şi fotografiatul. Situat la marginea localităţii, la mică distanţă de hotel, golful Golden Bay este fără doar şi poate unul dintre locurile cele mai spectaculoase de pe insulă, cu o plajă de nisip superbă, care se întinde până în mare.

Pe de altă parte, de ce să nu organizaţi următorul eveniment special la Solana? Hotelul este locaţia favorită pentru multe evenimente şi nunţi. Oferindu-vă numeroase opţiuni atrăgătoare, precum şi soluţii personalizate, echipa dedicată a hotelului vă va ajuta să organizaţi, pas cu pas, un eveniment cu adevărat memorabil pe Insulele Malteze.

Acestea fiind spuse, angajaţii Hotelului Solana aşteaptă să vă întâmpine cu căldură şi sunt convinşi că veţi petrece un sejur de neuitat în Malta!

ContactDetails

Solana Hotel & Spa
Gorg Borg Olivier Street,
Mellieha,
MLH 1025,
Malta

Tel: 00356 21 522 211
Fax: 00356 21 521 437
Email: info@solanahotel.com.mt

Republic of Malta Operational Programme I - Cohesion Policy 2007-2013
Investing in Competitiveness for a Better Quality of Life
Project part-financed by the European Union
European Regional Development Fund
Co-financing rate: 85% EU Funds,15% National Funds
Investing in your future
European Union