Book a Room

Velkommen til Solana Hotell og Spa, et moderne hotell som ligger i selve hjertet av den tradisjonelt maltesiske og middelhavspregede landsbyen Mellieha.
 
Dette hotellet som har fire stjerner, er perfekt for turister som ønsker hele pakken – komfort, luksus, flotte nærliggende strender, fantastiske muligheter for aktiviteter og sport, i tillegg til tradisjonelt landsbyliv og et smakfullt kjøkken.
 
Hotellet har 100 rom (enkelte av rommene er tilgjengelige med selvhusholdning), inkludert innvendige rom uten balkong (også kjent som økonomirom eller kampanjerom), standardrom, Delux Studio-leiligheter og Delux-leiligheter med ett soverom. De fleste rommene har balkong eller terrasse og soveplass til opp til fire personer, mens andre har plass til opp til seks.

Hvert rom er innredet i en moderne stil og tilbyr enestående fasiliteter, inkludert eget bad, enkeltsenger eller dobbeltsenger, sentraloppvarming og klimaanlegg som du styrer selv, satellitt-TV, muligheter for å lage te/kaffe, bad med innglasset dusj, minibarkjøleskap, hårføner og telefon med direktelinje ut. I tillegg har alle studio- og ettromsleilighetene også tekjøkken og spisebord. Dessuten er det alltid gratis tilgang til trådløst Internett i lobbyen.

Alle vet at god mat er svært viktig for at du skal ha en fantastisk ferie, og Solana har de beste spisestedene som du kan glede deg over – to restauranter og én snackbar på taket (sesongavhengig) og én kafé. Hver enkelt tilbyr deilige, internasjonale favoritter i tillegg til lokale spesialiteter:

  • Café Puccini i førsteetasje er det perfekte stedet for å ta en rask forretningslunsj eller for å treffe venner. De serverer varme og kalde småretter i tillegg til et stort utvalg av drikkevarer.
  • Bellini Restaurant i underetasjen er hotellets hovedrestaurant. Her serverer de frokost og middag med forskjellig tema hver dag i et elegant miljø. Restauranten har en førsteklasses vinliste som inneholder lokale og internasjonale viner som du kan velge mellom.
  • Tosca Restaurant i første etasje er spesialister på det italienske kjøkkenet og kjøkkenet fra middelhavslandene. Den varierte menyen tilbyr et utvalg av nystekt pizza, pasta og grillretter.
  • Vista De Mar Terrace Bar på hotellets fantastiske takterrasse er åpen for lunsjservering gjennom sommermånedene. Her serveres et utvalg av pizza, pasta og salater, samt varme og kalde drikker. Her arrangeres også grilling regelmessig mellom juni og september.
     

Solana Hotell og Spa har også nok for deg å fordrive tiden med. Fasilitetene inkluderer svømmebasseng på taket, solterrasse med panoramautsikt, treningsstudio og et stort innendørs svømmebasseng. Hotellets Harmonique-spa med alle tjenester er et annet høydepunkt. Her finner du et fantastisk utvalg av treningsutstyr, Jacuzzi, behandlingsrom og et avslapningsområde og en hage.
 
I løpet av oppholdet har du selvsagt tilgang til alt denne maltesiske øyen har å tilby. Dette er muligens én av de aller mest populære feriedestinasjonene i middelhavsområdet. Denne øya er kjent for et praktfullt landskap og en rik historie og har dermed masse å tilby besøkende med utforskertrang.

Ved å bo på Solana baserer du deg i tillegg i den idylliske landsbyen Mellieha, som tiltrekker seg turister i alle aldre og fra alle samfunnslag. Landsbyen ligger på toppen av en åskam med utsikt over de største sandstrendene på øya – dette er virkelig en praktfull utsikt – og til den 4 km brede kanalen mellom Malta, Comino og Gozo. Landsbyen og omgivelsene er perfekte for aktiviteter hele året, inkludert spaserturer, fjellturer, vandring, sykling, ridning og fotografering. Bare en kort tur unna ligger Golden Bay i utkanten av landsbyen. Dette er helt klart ett av øyas mest idylliske steder med en nydelig sandstrand som strekker seg ut til havet.

Dessuten – hvorfor ikke planlegge neste tilstelning eller spesielle begivenhet på Solana? Hotellet er svært populært for arrangementer og bryllup. Vi kan tilby deg flotte alternativer som gir valuta for pengene, i tillegg til skreddersydde løsninger og et engasjert team som veileder deg gjennom hvert trinn i organisasjonsprosessen for at du skal få et virkelig minneverdig arrangement på de maltesiske øyene.
 
Etter alt dette gleder de vennlige ansatte på Solana seg til å ønske deg velkommen, og vi er sikre på at du kommer til å få et fantastisk opphold på Malta!

ContactDetails

Solana Hotel & Spa
Gorg Borg Olivier Street,
Mellieha,
MLH 1025,
Malta

Tel: 00356 21 522 211
Fax: 00356 21 521 437
Email: info@solanahotel.com.mt

Republic of Malta Operational Programme I - Cohesion Policy 2007-2013
Investing in Competitiveness for a Better Quality of Life
Project part-financed by the European Union
European Regional Development Fund
Co-financing rate: 85% EU Funds,15% National Funds
Investing in your future
European Union